Vissza az alapokhoz: A nagy bőrápolás

értéke Michelle Knowles
2017. február 21
Számos új termék jött ki a piacon, valamint számos kezelést, maszkot, módszert és technikákat neveztek az új „gyógyfürdőnek”. Megfelelő fajtájú burkolatokat fogyasztanak; milyen ollókat használunk, milyen fésülők, kefék, kütyü és a spray -k; krémek, valamint íjak, amelyeket a remekműveink kitöltésére használnak.

Olyan sok részlet van, amelyek az ideális vőlegény befejezéséhez vezetnek, hogy gyakran figyelmen kívül hagyják a jó, alapvető bőrápolást. A bőr egészségének és wellnitásának megőrzése a megfelelő tisztítási módszerek felhasználásával, a keringés fokozásával, az idegek lazításával, valamint a bőrmirigyek stimulálásával kell előállítani az egyensúlyt, hogy a bőrnek megfelelően metabolizálódjon.

A bőrápolás alapjai

Ha a bőr egészséges, akkor az olló haj lesz. Ha a bőr nem egészséges, akkor a bevonatot számos „krémmel és bájitalt” kezelni kell, hogy csillogjon, a kezelhetőséget és a ragyogást, valamint a bőr továbbra is viszkető lehet, és is lehet. kényelmetlen. Korunk fejlett innovációjával vannak aktuális kozmetikumok és termékek, amelyek szinte minden bőrirritációt képesek kezelni, és megkönnyebbülést kínálni. Az alapvető bőrápolás néhány különböző szakaszra osztható. Nézzük meg mindegyiket. Néhányan nem tudják, hogy a bőrápolási rutin magunk számára szinte pontosan ugyanaz, mint amikor ügyfeleink háziállataira alkalmazzuk; Vizsgálat, méregtelenítés, tisztítás, kondicionálás és befejezés.
Hirdetések

1) Vizsgálat

Az első lépés mindig a privát háziállat elemzése, hogy megnézze, van -e valami szokatlan a bőr felületén. Ez a vizsgálat meghatározza, hogy milyen termékeket használnak, és maszkra van szükség. A vizsgálat sokáig csak lehetővé teszi, hogy megértsük, hogy a bőr jól működik, és áthelyezhetjük a tisztító szakaszba. Néha azonban olyan dolgokat fedezünk fel, mint a kéreg (rákok), a skála (korpás) vagy más nem specifikus kiütések vagy piros foltok. Bármit, amelyet kétségbe vonnak, mindig az állatorvosnak kell látnia a megfelelő diagnózis céljából.

2) méregtelenítés

A maszk egy általános kifejezés egy olyan főzéshez, amely topikálisan működik a bőrön, hogy lágyítsa a ropogós bőrt, és húzza ki a toxinokat. A hüvelykujj útmutatója A maszk alapjának kiválasztásakor az, ha vannak kéreg (rákok) vagy sem. Ha kéreg van, egy lágyítószerrel rendelkező maszkra, például kollagénre, olaj -adalékanyagra vagy akár a kondicionáló kis részére van szükség, mivel nem tudjuk kezelni a bőr problémáját, amíg el nem érjük a helyi tisztítószerekkel.

Ha a bőrnek nincs kérege, akkor kiválaszthatunk egy maszkot egy húzószerrel, például agyaggal, hogy meghúzzuk vagy kiküszöböljük a toxinokat, valamint a szennyező anyagokat, baktériumokat vagy gombákat, amelyek a bőrt sújthatják. Nagyszerű javaslat, amelyet szem előtt kell tartani, hogy minél világosabb színű, az agyag, annál lágyabb húzza. Minél sötétebb az agyag, annál nehezebb a rajz. Ha felfedezzük, hogy maszkra vagy méregtelenítő lépésre van szükség, akkor azt kell meghatározni, hogy milyen típusú maszkot kell alkalmazni. A maszk alapja kollagén lehet, hogy lágyuljon vagy agyagoljon a toxinok húzásához. Mindkét típus a bőr igényeitől függően eltérő mennyiségben is felhasználható.

Az elrejtési eljárás szempontjából előnyös olajok a Ginkgo olaj, hogy csökkentsék a gyulladást, a ginzenget az érrendszeri keringés serkentésére, az avokádóolaj táplálására és gyógyítására, valamint az EMU olaj, hogy táplálják a kimerült bőr táplálását a többi előnye között. A folyékony ásványi anyagkiegészítő szintén felhasználható a maszkban az immunrendszer növelésére, valamint a bőr hiányos kritikus ásványi anyagának helyettesítésére. Ugyancsak ma már a kereskedelemben elkészített maszkok vannak a piacon, és lehet, hogy kipróbálják őket, amíg nem fedezik fel azt, amely a legjobb feladatot elvégzi az Ön körülményeihez.

3) Tisztítók

Nagyon sok lehetőség van, amikor a háziállatok tisztítószereire vonatkozik. Minden háziállatot magánnak kell tekinteni, mivel minden bőrnek eltérő igényei lehetnek. Ha nincsenek probléma, akkor egy szelíd tisztítószer, amely nem támadja meg a lipidréteget, mindig nagyszerű választás. Amikor problémákat találnak, az állatorvosból származó korábbi diagnózis hasznos. Ha megérti, mi a probléma (Seborrhea, fertőzés, gomba vagy paraziták), gyorsan kiválaszthat egy speciális tulajdonságokkal rendelkező tisztítószert, hogy kezelje ezeket a konkrét problémákat.

4) kondicionálók

A bőrápolási folyamat egyik legfontosabb eleme az olajok cseréje, amelyet fürdéssel mosottak. Azok az állatok, amelyekkel gondozunk, ásványi és olajigények spektrumában kaphatók. Minél rövidebb a kabát (vagy akár szőrtelen) a legtöbb olaj, hogy megőrizze a megfelelő akadályt a légkör veszélyeivel szemben, valamint hogy elősegítse a testhőmérséklet megőrzését. dupla bevonattal ellátott kutyák, például huskies, chows, arany retrieverek, ahogy minull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post