A TOR Over Work Michell Evans által fizetett

alatt dolgozott
2016. július 7

„Kedves Michell, túlmunkás vagyok és alulfizettem. Bizottság fizetett alkalmazott vagyok. Úgy érzem, hogy vissza kell vágnom, de nem engedhetem meg magamnak, hogy visszavágjam. Napjaim őrültnek érzem magam, és munkám minősége szenved. Néhány napon rövid vagyok a munkatársaimmal és még az ügyfeleimmel is. Kimerültem, amikor van szabadidejem. Beszélek más ápolókkal, és úgy tűnik, hogy sokan úgy érzik, hogy ugyanaz. Mit tehetünk?” – Leslie K.

Jó kérdés Leslie. Hadd mondjam el először, a válaszban javasolt árak csak példák. Más kinevezésen alapuló vállalkozásokhoz hasonlóan az ápolás mint szakma kettős szélű kard lehet. Egyrészt elkészítheti saját ütemtervét, és megtervezheti szakmáját az Ön igényeinek és kívánságainak körül. Másrészt szó szerint eladja az életét egy -két órás lépésekben. Világos korlátokkal kell rendelkeznie, különben túl sokat fog eladni az életedből. Milyen jó a jövedelem, ha kimerült és fáj, és nincs ideje költeni?

Először próbálja meg csökkenteni a személyes megélhetési költségeit. Készítse el vagy módosítsa költségvetését, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a költségeket. Törölje az összes felesleges költséget. Beszéljen a hitelezőivel és a szolgáltató társaságokkal a havi kifizetések csökkentéséről. Válassza ki a minimális kényelmes jövedelmet. Általában az emberek úgy találják, hogy sokkal többet csökkenthetnek, mint amennyit valaha is gondoltak volna.

Ezután összpontosítson néhány dollár hozzáadására minden vőlegényhez kiegészítő szolgáltatások formájában, vagy egyszerűen csak növeli az árakat. Például, ha általában napi hét állatot csinál ötven dollárnál, akkor vágja le napi 6 állatra, és 8,33 dollárt adjon hozzá a hat háziállathoz. A fizetési csekk ugyanaz lesz. 10 dollár négy-nyolc hetente (évente 60–120 dollár) nagyon kevés hatással van az ügyfelek életére, összehasonlítva a hihetetlen, pozitív hatással, amely a tiédre gyakorol! Ha azt mondja nekik, hogy áremelkedése van, hogy sokkal több időt töltsön a kedvtelésből tartott állatokkal, és csökkentse a stresszét, örömmel fizeti meg az extra összeget, és valószínűleg még többet javasoljon! És ha nem, akkor valaki más megteszi.

Összpontosítson a minőségre az áremelkedéssel vagy a kiegészítő szolgáltatással összefüggésben. Meg tudsz csinálni valami olyan egyszerűen, mint az ugyanazon sampon más illata, hogy az ügyfél különbséget érjen. A sikeres kiegészítők lehetnek a körömrögzítés, a fogkefe vagy a kabát és a bőr kondicionálója. Az olyan egyszerű dolgok, mint egy kis hajpermet a fej tetején, az első benyomáshoz való hangerő hozzáadása jelentős javulást jelent az ügyfél leendő részéről.

Miután csökkentette a napi terhelést, ne essen bele a csapdába, hogy egyszerűen folytatja az őrült tempót, csak hogy korábban kiszálljon a munkáról, és sokkal több pénzt keressen. Ehelyett a munka közben sokkal ésszerűbb ütemre összpontosítson. Szánjon időt a nap folyamán, hogy örömmel fogadja a háziállatokat, adjon hozzá egy kis extra stílust, nyújtson, lélegezzen be, vegyen egy kutyát egy bili sétára, vagy szánjon néhány további percet, hogy beszéljen a sok nagylelkű csapdájával. Ha a munka után annyira kimerült, mert nem szánta időt arra, hogy egyenesen felálljon, enni, inni és mosolyogni, a családja nem fog örülni annak a további órának, amelyet egyébként veled töltenek.

Fontolja meg az öt nyolc órás nap helyett négy tíz órás napot. A háromnapos hétvége segíthet egy kicsit könnyebben elérni a héten, de ne felejtsen el tartani az ésszerű tempót. Vagy fontolja meg egy szabadnapot a hét folyamán, hogy pihenjen és megújuljon. Mindkét lehetőség értékes lehet az otthoni életében, mert megteheti az életfenéket, és még mindig van néhány napos szabadság a Weekend nevű veszélyeztetett események egyikére.

Vegyünk egy furcsa ütemtervet. Mivel az ápolás egyeztetésen alapul, elkészítheti az Ön igényeinek megfelelő ütemtervet. Lehet, hogy dönthet úgy, hogy az éjszakai műszakban és a vasárnap dolgozik, hogy elkerülje a munkatársakat. Körbejárhat az ebédidő jógaórájában vagy a reggel közepén. Lehet, hogy reggelente magának tartja, és 10 órakor megy a szépségszalonba, és 18-18 óráig dolgozik, vagy 7 órakor bemegy a szépségszalonba, és a délutánt tölti a családjával.

A ápolási vagy kutya show -ban való részvétel, egy új vágó vásárlása, egy streaming oktatási oldal feliratkozása, vagy az ápolt DVD -k és/vagy könyvek vásárlása mindegyik segíthet, hogy sokkal inspirálódjon a munkahelyen. Egy új smock jobban érzi magát! És egy új, támogató cipő pár segíthet a fáradtságban!

Ne feledje, hogy amikor döntéseket hoz a jólétről, kérdezd meg magadtól, ha én lennék az a személy, akit sokan szeretek ezen a világon, megkérnék őket, hogy éljenek, ahogy élek?

Sok szerencsét Leslie! ✂

Multi-legjobb show-ban vagyok, és a legjobban körültekintő groomer vagyok. Számos Barkleigh kitüntetési díj címzettje vagyok. Ezüst és aranyérmes vagyok a GroomTeam USA -ban. Én vagyok az Év Shroomer Shroomer győztese. Az Andis Clipper Company oktatója vagyok. Az ápolási oktatóként tanítottam, mert 2000. És vőlegényem, hogy megéljek, csakúgy, mint te. Kérjük, küldjön kérdéseket a michell@groomingtutor.com címre

Teljes

39

Megoszt

35

0

4

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post