Gyakorlat a kedvtelésből tartott állatokkal

. AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreAddthismore1 -hez

Az emberek elismerik, hogy pontosan mennyire alapvető rutinszerű gyakorlat az ízületek rugalmasságának megőrzése, az egészséges testsúly és az online hosszú élettartam megőrzése. Pontosan ugyanazok az állítások is megtehetők a háziállatokra vonatkozóan. Az egyik legegyszerűbb és sok előnyös gyakorlat minden életkorú állatok számára a járás. Megpróbálom nem javasolni, hogy olyan sok séta vagy betonon futjon, ami a mancsok kitoloncolásait, a háttal és az ízületeket is feszítheti, amellett, hogy számos háziállatban extrém meleg felhalmozódást okozhat. Különösen a sportfajta kutyák esetében az úszás egy újabb alacsony feszültségválasztás lehet a testmozgáshoz. Ugyanakkor még az aktív állatok is bizonyos esetekben túlzásba léphetnek az úszáshoz, így nagyszerű koncepció lehet befektetni egy kedvtelésből tartott mentőmellénybe, ha háziállata nagymértékben úszik.

Vannak, akik kerékpároznak háziállataival, azonban elengedhetetlen a póráz védelme a kerékpárnak, valamint a túrák rövid tartása, valamint a túlmelegítő veszélyek tudatában. Néhány ember valóban ötletes lehet, és otthon beállíthat egy beltéri kihívás programot, alacsony ugrásokat készítve a házban lévő tárgyak, például kartondobozok és alagutak felhasználásával. Nem számít, hogy melyik gyakorlatot választja a háziállatához, legyen tudatában van bármilyen orvosi korlátozási körülménynek, amely csökkentheti a testmozgás képességét, például a szív- és érrendszeri betegséget, így mindig a legszebb az állatorvosával beszélni, mielőtt egy edzésprogramot megkezdené a háziállatával.

Szintén a specifikus brachiocephalic fajták, például a bokszosok, valamint a mopszok korlátozott légúti képességekkel rendelkeznek, nehéz testmozgással, így az ilyen fajtákkal általában egyszerűbbnek kell lenniük. Ne feledje azt is, hogy az állatok nem olyan nagyok, mint mi vagyunk, mert nem sokat izzadnak, és sok testük melegen felszabadul, valamint a mancs párnájuk. Ezért elengedhetetlen az állatok testmozgása, valamint az ülések rövidítése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post