A Leo játékdobozának

add ezt a megosztó gombokat a facebookfaceBookBookshare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore1 -hez

Elrontott kölyökkutyaként Leó természetesen saját játékdobozával rendelkezik. Tele van kedvenc vontató kötelekkel, nyikorgó mókusokkal, takaróval és bármi mással, amelyet az elmúlt pár évben megszerez. Tekintettel arra, hogy otthon dolgoztunk, képes voltam felvenni Leo vicces viselkedését. Minden reggel, miután letelepedtem a munkanapomba, Leo szereti átgördülni a játékdobozán, és a legjobb játékot választja.

A nap hátralévő részében gyakran visszatér a játékdobozába, és megkapja egy másik játékot, amellyel játszhat. Az utóbbi időben kényelmesen elkezdett megragadni a nyikorgó játékokat, mielőtt egy találkozóra készülnék. Azt is szereti, ha egy játékot ad nekem néhányszor a nap folyamán, amikor némi figyelmet akar.

Esténként, amikor a TV bekapcsolódik, Leo megkapja a különleges születésnapi torta játékát, amelyet első születésnapján kapott, aktiválja a zajt és a lakást. Tehát a kis lakásunkban minden nap Leo születésnapja van, és éjszaka legalább 6 -szor halljuk a születésnapi dallamot. Nagyon kiváló, hogy mennyi ideig tartottak ezek az akkumulátorok ezen a játékon.

Az éjszaka végére az egész lakás vagy lakás általában tele van játékokkal, ami Leo szemében jól elvégzett munka. A Buy -ban a ház tiszta tartása érdekében (és kerülje el az éjszaka közepén egy nyikorgó játékra lépést) visszahelyezzük az összes játékot a dobozba, és másnap reggel az egész újra elindul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

PBD Expo WestPBD Expo West

A személyzet által 2016. április 29 -én Los Angeles Marriott Burbank repülőtér – Burbank, Kalifornia Pbdexpowest.com Mivel a tavalyi kedvtelésből tartott állatok beszállása és a napközi, a West Expo ilyen