Kiegyensúlyozott keverékek: Tökéletesen kiegyensúlyozott nyers étel a macskádhoz

Ezt a bejegyzést a kiegyensúlyozott keverékek szponzorálják

A macskák kötelesek húsevők, ami azt jelenti, hogy húsra van szükségük az étrendben. Rendszereiket nem a szénhidrátok emésztésére tervezték. A nyers étrend az egyik legjobb módszer a macskák táplálkozási igényeinek teljesítésére. Számos előnye van annak, hogy a nyers étrendet a macskának táplálják, ideértve a jobb emésztést, a csökkentett széklet szagát és a mennyiséget, a megnövekedett energiát, az ideális súly fenntartásának képességét, a jobb fogászati ​​egészség és a jobb húgyúti egészség egészségét.

A holisztikusan orientált kedvtelésből tartott szülők és a holisztikus állatorvosok évtizedek óta a nyers táplálkozás egyre inkább mainstream, mivel a kedvtelésből tartott szülők alternatívákat keresnek a magasan feldolgozott kereskedelmi kedvtelésből tartott állatok ételek etetésére.

A Balanced Blends egy Boulder Colorado -i székhelyű vállalat, amelyet lelkes kedvtelésből tartott szülők alapítanak, külön kíváncsisággal és érdeklődéssel, a kedvtelésből tartott állatok táplálkozása iránt. Kezdetben a három alapító mindegyik nyers ételt készített otthon a négylábú családtagjai számára. A macskák és kutyák számára a kereskedelemben kapható és kiegyensúlyozott nyers étrendet akartak létrehozni, amelyek segítenek a nyers táplálkozás megkönnyítésében a kedvtelésből tartott szülők forgalmas ütemtervében. Az állatorvosokkal és a PhD táplálkozási szakemberrel együttműködve kiegyensúlyozott keverékeket hoztak létre.

„Teljes és kiegyensúlyozott”

Az Egyesült Államokban az AAFCO, az Amerikai Takarmány -ellenőrzési Tisztviselők Szövetsége az a szervezet, amelynek feladata az állati takarmány -követelmények megállapítása és érvényesítése mind az ötven államban. Elsődleges felelőssége az, hogy biztosítsa az emberi élelmiszerek előállításának takarmányának biztonságát. Fontos megérteni, hogy az AAFCO „teljes és kiegyensúlyozott” nyilatkozata a kedvtelésből tartott állatok élelmiszer -címkéiről nem feltétlenül minőségi mutató. Egyszerűen azt mondja, hogy az ételt tesztelték és jóváhagyták, mint „teljes és kiegyensúlyozott háziállat életében”. Sajnos ez sajnos félrevezető. A teszteket nagyon kis állati csoportokon és nagyon rövid ideig végezzük. A háziállat-ételek egyetlen valódi hosszú távú tesztje akkor történik, amikor a kedvtelésből tartott állatok gondviselői ezeket az étrendet saját háziállatuknak adják.

A kiegyensúlyozott keverékek nyers csirke vacsorát macskák számára
A kiegyensúlyozott keverékek meghaladják az AAFCO minimumszabályait

A kiegyensúlyozott keverék -étrend kiemelt eseményei között szerepel

Alacsony (optimális) omega 6-3 arány az egészséges bőr és a bevonat elősegítésére, valamint a túlzott omega 6 -hoz kapcsolódó gyulladás csökkentése mellett, és nem elég az omega 3.

Baromfi receptjeiket alacsony linolsav (La) (La.) Úgy gondolják, hogy a túlzott LA elősegíti a gyulladást (LA egy Omega 6), és a baromfiban nagyon elérhető.

Az optimális kalcium -foszfor arány.

A recept igényétől függően vadon fogott lazacot, lenmagot és/vagy kenderolajat használnak, hogy a zsírok és a zsírsavak optimális szinten kiegyensúlyozottak maradjanak

A kiegyensúlyozott keverék nyers marhahús vacsorát macskák számára
Az összes kiegyensúlyozott keverék étrendje antibiotikumok, az USDA ellenőrzése és jóváhagyása, nem tartalmaznak hozzáadott hormonokat, és a CAT -képletek nem tartalmaznak termékeket. Az összes összetevő az Egyesült Államokban származik, ketrecmentes csirkékből és fűben táplált szarvasmarhákból származik.

A kiegyensúlyozott keverékek azt is biztosítják, hogy az összes többi tápanyag, vitamin és nyomkövetési ásványi anyag kiegyensúlyozott legyen. Összehasonlítják tápanyagprofiljaikat nemcsak az AAFCO -val, hanem az ősi étrenddel és az EU Európai kedvtelésből tartott állatok élelmiszer -ipari szövetségi szabványaival, amelyek szigorúbbak, mint az amerikai szabványok. “Alapvetően a” kiegyensúlyozott nyers “ideológiánk az, hogy nemcsak az AAFCO -val való találkozás céljából fogalmazzuk meg, hanem mélyebben nézzük meg a macskáink és kutyáink számára a legjobb egészség szempontjából kiegyensúlyozott étrend készítését is” – mondja Tim Snipes, a kiegyensúlyozott keverékek elnöke és Vezérigazgató.

Kényelmes indítócsomag

A kiegyensúlyozott keverékek kényelmes indítócsomagot kínálnak az új ügyfelek számára, hogy kipróbálhassák termékeiket alacsonyabb kezdeti megrendelési összeggel.

Cat Starter Pack (ingyenes szállítás + nincs minimális megrendelés) *Csak új ügyfél *
14 dollár 2 font nyers csirke vacsorára
16 USD 2 font nyers marhahús vacsoráért

Ez egy hihetetlen üzlet! Látogasson el, hogy többet megtudjon.

Hamarosan érkezik: Új pulyka -formula a macskák számára

Miközben Allegra és Ruby, mint a kiegyensúlyozott Blend’s Chicken Formula, nagyon izgatottak voltak, hogy rájöttek, hogy hamarosan új pulyka formula jön. Alig várják meg, hogy teszteljék neked!

FTC nyilvánosságra hozatal: Ez egy szponzorált üzenet, ami azt jelenti, hogy kompenzáltak nekem ezt a tartalmat. A kapott fizetéstől függetlenül csak a webhelyen szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat fog látni, amelyek szerintem érdekes az olvasóink számára.

Ingrid király

Tartalomjegyzék
„Teljes és kiegyensúlyozott”
A kiegyensúlyozott keverékek meghaladják az AAFCO minimumszabályait
Kényelmes indítócsomag
Hamarosan érkezik: Új pulyka -formula a macskák számára

Akár ez is tetszhet:
A kiegyensúlyozott keverékek nyers macskaeledel komolyan veszik az élelmiszer -biztonságot

Kiegyensúlyozott keverékek nyers macskaeledel: Jobb táplálkozás a macskák számára, jobb kényelem az Ön számára

Új a kiegyensúlyozott keverékekből: nyers pulyka vacsora macskáknak

«Kölcsönös mentés: Hogyan mentette meg egy fekete -fehér macska a katona életét
Mikel Delgado macska viselkedése megválaszolja a május kérdéseit »

20 megjegyzés a kiegyensúlyozott keverékekről: tökéletesen kiegyensúlyozott nyers étel a macskához

Joyce azt mondja:

2017. július 5 -én, 6 -kornullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

PBD Expo WestPBD Expo West

A személyzet által 2016. április 29 -én Los Angeles Marriott Burbank repülőtér – Burbank, Kalifornia Pbdexpowest.com Mivel a tavalyi kedvtelésből tartott állatok beszállása és a napközi, a West Expo ilyen