Látva, hogy a szem kutya gólpassza hangos nyitó csengő

Ez a közzététel tartalmazhat társult linkeket. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt vállalkozásból.
Hogyan hiányzott ez? Megértem, hogy elkéstem a kölyökkutya beszámolásáról az edzésről, Grace csengő a Nasdaq záró csengővel.
Ma az egyik kollégám bement, és megkérdezte tőlem, láttam -e tegnap csengő útmutatót. Azt állítottam: „Ó, biztos, hallottam a kölyökkutyáról a Nasdaq záró csengőjének csengetéséről.” Azt állította, hogy hisz bennem, mivel a kutya neve Colby volt. Huhhhh? Azt hittem, hogy Grace csengette a záró harangot a Nasdaq számára.
Tehát ugráltam az interneten, és elkezdtem néhány kutatási tanulmányt készíteni, valamint azt, amit tudsz … Colby A látó szem kutya volt a New York -i Értéktőzsdén, hogy segítse a nyitócsengőt. Itt van egy rövid klip a történetről, amelyet találtam:
De a Morris régió látó szemének kb. Tételei között Nancy volt, egy 9 hetes arany retriever kölyökkutya, aki nehezen próbált nem gurulni.
Ott volt, hogy Jim Kutsch -nal, a látó szem vezérigazgatójával együtt menjen, miközben a szervezet 80. évfordulója alkalmából csengő volt.
„A nyitó csengő megtekinti (a TV -n). Ez lehetőséget ad nekünk az expozíció fokozására, valamint annak megértésére, hogy mit csinálunk ” – mondta Kutsch, aki látássérült, valamint a látó szem diplomája. “Annak ellenére, hogy New Jersey -ben vagyunk, mindenütt felhívjuk a gyakornokokat.”
Kutsch, valamint a felesége, Ginger, látó szem kutyáikkal, Colby -vel és Paytonnal mentek

Yay két okból… Először is, hogy a látó szem expozíciót kapott a nemzeti TV -n, valamint a második névmásom, hogy segítsen a nyitócsengő hangzásában. Íme egy link a teljes történethez, amelyet olvastam: Kiskutya a Morris megye The See Eye Rings nyitó csengőjéből a NY Értéktőzsdén
Szóval, mi lesz a következő … talán a következő pár napban szemmel kell tartanom a Wall Street -en, hogy megnézhessem, hogy a képzésben részt vevő többi kölyökkutya megjelenik -e a nemzeti TV -n.

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat, valamint meleg csomagok – Ideális új kölyökkutyákhoz. Segít az egyszerűségű stressznek és szorongásnak az új otthonában.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, nip és rágni. Szeretjük a zaklató botok felhasználását, hogy elősegítsék a nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: Crazy Canine Train-Me-kezelések-Ezeket nagy értékű kezelésként használjuk a Kutya-kölyökkutyáink számára.
A legjobb friss kutya ételek, amelyeket szeretünk: A Farmer’s Canine – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutya ételeit etetni, és tetszik! Szerezd meg 50% -ot a Farmer’s Dog első vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bella leül az Emma ZenBella leül az Emma Zen

hozzáadásával, a megosztó gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestPinterestPinterestshare -hez a Moreaddthisore30 -hoz Mint a dél -kaliforniai pomerániai mentő pombaszador, mindig van esélyem arra, hogy ugatd a