Kutya megöli a csecsemőt Michiganben

A Canine megöli a csecsemőt Michiganben

Utoljára 2017. május 31 -én frissítette a Puppy szivárgása
Kutya megöli a csecsemőt Springfield Township -ben

x

A rendõrséget egy otthonba hívták a Springfield Twp MI -ben, miután egy kutya egy 2 hónapos csecsemõt @clickondetroit csecsemõkbe dobott

SPRINGFIELD TWP MI – A támadás június 8 -án, vasárnap történt, miközben egy 2 hónapos csecsemőt tartott 18 éves nagybátyja. A kutya, egy 3 éves Catahoula -kutya megpróbált ugrani a kanapéra, és a nagybátyja elrontotta őt, amikor a támadás bead. A kutya visszaugrott a kanapéra, és a csecsemő fejébe és nyakába szakadt. A babát a William Beaumont orvosi létesítménybe szállították, ahol meghalt.

Úgy tűnik, hogy a gondatlanság sem áll rendelkezésre – mondta Michal Bouchard Oakland megyei seriff. “Csak megfordult, és megragadta a babát” – mondta a seriff. – Ki tudja, hogy ennek mekkora része ösztönös, ki tudja, mennyi területi? “Ez egy tragikus esemény, és szomorú mutató, hogy az állatokat távol tartsa a kisgyermekektől és a csecsemőktől, függetlenül attól, hogy milyen helyzetek lehetnek” – mondta Bouchard. “Az állati viselkedés, akár játékos, akár területi, pusztító hatással lehet a kisgyermekekre.”

A hatóságok szerint a kutya eutanizálását tervezik.

Ajánlott olvasás:

Segítsen megmenteni a Diggy -t: A fajta nevetségességi nevetségessége

Tragikus mutató – kérjük, mikrochip a háziállataidat

A Delta -szigetről megmentett kutyát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post