Segítsen néhány ünnepi tapsot adni a menedék macskáknak

a legtöbbünk számára, macskáink óriási részét képezik az ünnepi ünnepségeknek, és valószínűleg meleg helyük van az alváshoz, valamint a sok ételhez, sok étel , valamint a sok játék természetes. Számtalan menedék macskája nem olyan szerencsés.

Az elmúlt öt évben Dorian Wagner, a YourDailyCute.com alkotója segített, hogy a Santa Paws Drive programjával néhány ünnepi tapsot vezessen a menedék macskáknak (és kutyáknak). A Santa Paws Drive az internetes karácsonyi játék -meghajtón található, amelyet háziállatoknak szenteltek. A meghajtó motivációja a „Toys 4 Tots” volt, valamint más hasonló programok, amelyek adományokat gyűjtenek, majd elosztják azokat a rászorulóknak – és Dorian pontosan ugyanazt akarta tenni az állatok számára. “A végső reményünk az, hogy ezeknek a kutyáknak és macskáknak mindegyike egy állandó otthont fedez fel” – állítja Dorian -, de ha ez nem történik meg, akkor azt akarjuk, hogy szőrös barátaink karácsony reggel felkeljenek az ajándékokhoz, valamint a játékokhoz, mint például valamint a kezek …, valamint egy kicsit további pénzt a menedékhelyek támogatására. ”

A szervezet minden évben hat menhelyet választ.

A közzététel tetején található fotó Pimp -t, a Dorian egyik macskájának egyikét mutatja, segítve a tavalyi adomány szervezését (bár számomra úgy néz ki, mintha a PIMP leesik a munkára … –

Adományozhat pénzt vagy köteg macskajátékokat. A pénzadományok 1 dollárnál kezdődnek, a játékcsomag -adományok 10 USD -tól kezdődnek. További információkért, valamint adományozáshoz kérjük, lépjen a Santa Paws Drive -ra. A játék adományait december 13 -án, pénzadományokkal december 20 -án fogadják el.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Segítsen némi ünnepi örömöt hozni a macskák menedékéhez

Segítsen némi örömöt hozni az állatok menedékéhez az ünnepi szezonban

Segítsen a karácsonyi örömnek az állatok menedékéhez

«A tigris ugratja a macskajátékokat
Giveaway: Radpet macska függőágy »

4 Megjegyzés az asszisztenshez Hozzon néhány ünnepi tapsot a menedék macskákhoz

Savannah Nanamo azt mondja:

2013. december 5 -én, 8: 15 -kor

Nagyon izgatott vagyok, hogy Savannah korábbi menedékhelyét, a Contra Costa Humane Society -t választották címzettnek ebben az évben. A program adományozását fogjuk megtenni … és felkészülök arra, hogy elküldjem, az FB Share, valamint a hatalmas idő tweetje. Mert… A menedékünknek csak költöznie kellett, mivel a bérbeadó majdnem kétszeres volt a bérleti szerződésre, és többéves bérleti szerződést követelt… Tehát öt napuk volt az egész szervezet mozgatására … Szerencsére a Kitty Cornernek csak 9 macskája volt, így gyorsan szállították őket. Hűséges 4Runner. Mondj köszönet neked, hogy megtette ezt a különleges bejegyzést. Savannah, valamint Linda anya, valamint apa Peter

Válasz

Sue Brandes azt mondja:

2013. december 4., 17:41

Tavaly hozzájárultam. Remélem, hogy ebben az évben is.

Válasz

Caren Gittleman azt mondja:

2013. december 4., 14:21

Tavaly közreműködtem, és remélem, hogy ezt megteszem ebben az évben … A dolgok valóban nagyon nehézek számunkra ebben az évben, azonban mindent megteszek.

Válasz

Viki Worden azt mondja:

2013. december 4 -én, 11:12 órakor

Csak tegnap közreműködtem! Tavaly hozzájárultam, így kaptam egy e -mailt tőlük. Szeretném, ha szeretnék segíteni a menedékhelyek minden rossz csecsemőjét. Azt akarom, hogy felfedezhessem őket minden házat velem. Ez lenne az abszolút álmom, ha egy olyan ház lenne, amely elegendő ahhoz, hogy minden nem kívánt háziállatot felvehessek, és addig maradjanak velem, amíg nem fedezték fel egy otthont, vagy ha nem, akkor pimóliában maradnak velem. Soha nem fordítanék el egyet, és nem tennék ki az utcára vagy egy menedékbe. Minden alkalommal, amikor egy kisállat-áruházba megyek, megtöri a szívemet, hogy hosszú távú szerelem nélkül látjam a háziállatokat azokban a ketrecekben. Követelnek egy házat, és állandóan szeretnek, akárcsak mi. Amikor fiatalabb voltam, arra használtam, hogy állandóan kóbor házat hozzon. Szerencsém volt, hogy van egy apja, aki állat rajongó is volt.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldal szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post