PBD Expo West

A személyzet által
2016. április 29 -én

Los Angeles Marriott Burbank repülőtér – Burbank, Kalifornia

Pbdexpowest.com

Mivel a tavalyi kedvtelésből tartott állatok beszállása és a napközi, a West Expo ilyen sikeres volt, úgy döntöttünk, hogy újra megcsináljuk! Az Expo idén ismét visszatér ugyanabba a helyre, a Marriott Los Angeles -ben, a gyönyörű Burbankban, Kalifornia. Az idei dátumok május 2.-5.

Az Expo új, iparági vezető hangszórókkal rendelkezik, amelyek megosztják sikeres titkokat, szórakoztató rendezvényeiket és tucatnyi szállítói standot az összes beszállási és napközi vásárlási igényéhez! Ügyeljen arra, hogy korán érkezzen, hogy ne hagyja ki a hétfő esti hangszórót. Ebben az évben van Veronica Boutelle, a Dog*TEC alapítója, a Dog Pro Industry teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti és marketing támogatási szervezete. A Veronica bemutatja a „mai kutya -profi” -t. Ebben az inspiráló beszélgetésben a Veronica megváltoztatja azt a módot, amellyel gondolkodik, mint egy állati profi és üzleti tulajdonos – és a szakmáról, amelyhez tartozik.

Közvetlenül a Keynote előadó után egy „találkozás és üdvözlet” koktélparti lesz. Ez lehetőséget ad arra, hogy pihenjen az utazás után, és szocializálódjon a kedvtelésből tartott állatokkal foglalkozó társaival. Az iparág minden aspektusát lefedő oktatási szemináriumok kedd reggel két órás órákkal kezdődnek, majd kedd délután négy órás órákat követnek. Egy órás szemináriumok egész nap szerdán és csütörtökön zajlanak. A szerdai órák egy részét csütörtökön megismételik, így nem hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen a legfontosabb szemináriumokon.

A kerek asztali ebédek megvásárolhatók (néhány csomag részét is) kedden, szerdán és csütörtökön. Az ebédeket úgy tervezték, hogy lehetőséget biztosítsanak az iparági témák megvitatására más résztvevőkkel, és esetleg még néhány hangszóróval is, miközben finom ebédet élveznek. Szerda este az Health Technology Professional Products egy „boldog órát” partit rendez; ingyenes minden résztvevő számára. A partin egy készpénzes bár, ujj ételek, karikatúra művész és fotófülke található. Gyere fel, hogy szórakozzon társaival és az egészségügyi technológiai csapattal!

Az összes nagyszerű szeminárium mellett van egy kétnapos kiállítás is, amely szerdán és csütörtökön egész nap nyitva tart. Számos eladó felállítja a „készpénz and cella” -t. Tehát készen áll arra, hogy néhány szeminárium között vásároljon, és közel álljon a közelben és személyesen az összes új termékkel és szolgáltatással, amelyre szüksége lehet a létesítményéhez. Ha szeretné növelni a jövedelmezőségét, csökkenteni a személyzet forgalmát, megismerni néhány új technikát, protokollokat vagy eljárásokat, vagy akár akkor is, ha csak a saját létesítményének megnyitásának elképzelésével kezdődik, a kedvtelésből tartott állatok beszállása és a napi ellátás a West Expo az Esemény, amelyet nem akar kihagyni! ✂

Teljes

1

Megoszt

1

0

0

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post