Chewy meghaladja a 100 millió dolláros adományt a családi háziállatoknak a követelményben

A Chewy, Inc. („Chewy”) (NYSE: Chwy), amely a kedvtelésből tartott szülők és a partnerek internetes rendeltetési helyén vezet. A gondozás azáltal, hogy sokkal több mint 100 millió dollárt meghalad a kedvtelésből tartott állatok ételeiben, valamint a szükséges készletek hozzájárulása a családi háziállatokhoz, figyelembe véve, hogy a vállalat jótékonysági programja, amelyet a Chewy biztosít, 2012 -ben kezdődött. Több mint 10 éves odaadó csapattag, amely összeköti az erőforrásokat, a szomszédsági tagokat, valamint az ügyfeleket a családi háziállatokkal, amelyek a nonprofit szervezeteket számítják, miközben egy állandó otthoni szeretettel böngésznek.

„Sokkal jobb világ megteremtése a családi háziállatok számára, valamint az őket kiszolgáló szomszédságok alapja annak, amit a Chewy -vel teszünk. Exsztatikusok vagyunk, hogy megünnepeljük ezt a rendkívüli mérföldkövet az ügyfelekkel, valamint a szomszédsági tagokkal, akik megosztják a lelkesedésünket a családi háziállatok segítése iránt ” – mondta Mita Malhotra, a Chewy Healthcare és a menedékhelyek alelnöke.

A nemzeti erőfeszítései révén a Chewy visszaállítja annak biztosítása érdekében, hogy a nonprofit állatjóléti szervezetek, amelyek nehéz forgatókönyvekkel foglalkoznak, kritikus szükségletek, például étkezés, valamint az önkéntes alkalmazottak, a szomszédsági szervezők, valamint a disztribúciós partnerek segítségével történő ellátás.

„Áldottnak érezzük magunkat, hogy képesek vagyunk együtt dolgozni a Chewy -vel. Segítségükkel több mint 140 mentő, élelmiszerbank, valamint szentélyt osztottunk át; ezek közül néhánynak be kellene zárnia ajtóikat, ha nem a programmal kapott támogatásukért ”-mondta Sarah Taylor, a szomszédság elnöke egy közösségi alapú állatmentést, amely oktatást, tudatosságot és erőforrásokat szolgáltat a család számára. A Chewy -ban való részvételükkel való szükségletes háziállatok visszatérő hálózatot biztosítanak.

Az élelmiszerek következetes adományai, valamint az elmúlt 10 évben a készletek mellett a Chewy Back Back szintén ötletes eszközöket vezetett be a menedékhelyekhez, valamint megment, hogy a környékeket közvetlenül a családi háziállatokhoz kapcsolják mindenhol. A Chewy kívánságlista funkciója lehetővé teszi bármilyen típusú nonprofit menedékhely vagy mentés az Egyesült Államokban, hogy kurátorítsa a szükséges termékek listáját, amelyet ezután több millió kedvtelésből tartott szülő számára kínálnak, akik adományozhatják ezeket a termékeket, és közvetlenül nyújtják őket. A szervezet küszöbén. Ezenkívül a Chewy örökbefogadható háziállatok szolgáltatása a potenciális kedvtelésből tartott szülőket számtalan családi háziállathoz köti az örökbefogadásra, elősegíti a Chewy elkötelezettségét, hogy segítse a hozamot.

Annak érdekében, hogy pontosan felfedezze, hogyan csatlakozhat Ön vagy regionális menedékje vagy mentése a Chewy -hez, vagy a termékek adományozását közvetlenül a regionális mentéshez adományozhatja, látogasson el a chewy.com/givesback oldalra.

Forrás: Chewy sajtóközlemény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bella leül az Emma ZenBella leül az Emma Zen

hozzáadásával, a megosztó gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestPinterestPinterestshare -hez a Moreaddthisore30 -hoz Mint a dél -kaliforniai pomerániai mentő pombaszador, mindig van esélyem arra, hogy ugatd a