Egy másik cica vs kölyökkutya

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben említett társaságoktól.
Itt megyünk újra Kitty vs kölyökkutyával. A kis kölyökkutyának van a cica a köteleken. Ez azonban nem rendes ház cica. Vessen egy pillantást.
Kitty vs Puppy – A csata dühönik…

Cheetah2, eredetileg a Shaze2 feltöltötte
Vessen egy pillantást erre a kis cica jelölésére … igen, kitalálta, hogy valójában egy gepárd.
Amikor ez a kis gepárd teljes megnövekedett, képes lesz óránként 70 mérföldre futni. Yikes! Óvatos kiskutyát lennék, és megpróbálok a gepárd jó oldalán maradni.
Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és hőcsomagokkal – tökéletes új kölyökkutyákhoz. segíti a szorongást az új otthonukban.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, megcsípni és rágni. Szeretjük a zaklató botok használatát, hogy elősegítsük ezen nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: őrült kutya-vonat-me?
A legjobb friss kutyaeledel, amelyet szeretünk: A Farmer’s Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutyaeledel etetését, és imádja! Szerezzen 50% -ot a Farmer’s Dog első rendjének.

Nézze meg több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A macskák hősök!A macskák hősök!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez Érted, mi ez a fekete dolog? Ez egy Pester Rat! Nos, ez csak egy játék,