Daisy ünnepli a nemzeti macskanapot

. Add ezt a megosztást a facebookfacebookbookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore5 -hez

Holnap az egyik preferált évem az év egyik legfontosabb napja … Nemzeti macskanap! Ezt a különleges napot az Animal Miracle Network 2005 -ben hozta létre annak érdekében, hogy kiemelje a macskák számát, amelyek még mindig várnak egy saját házuk felfedezésére, hogy elismerjék, mi a kiváló társak macskái, valamint a macska örökbefogadásának motiválására. Mindezen dolgokért vagyok!

Először hadd osszam meg néhány józan statisztikát. Évente körülbelül négymillió macskát mennek menedékhelyekbe, és évente egy -két millió macskát eutanizálnak. Noha az egészséges állatok száma, amelyek minden évben eutanizáltak, továbbra is csökken, úgy gondolom, hogy egyetért azzal, hogy még egy is sok. Most néhány nagyszerű hír: Az amerikai háztartások macskáinak száma meghaladja a kutyák számát! Ahogy nem csoda, hogy mivel a macskák fantasztikus társaikat csinálnak, ha én magam is állítom.

A helyzetben továbbra is meggyőző, csak a fejem tetején található néhány ok, amiért a macskák kiváló háziállatokat készítenek:

Nagyszerűek vagyunk az egészségedre! A macskákkal rendelkező embereknek csökken a szív- és érrendszeri betegségek veszélye, alacsonyabb a feszültségszint, valamint a depresszió veszélye.

A macskael való interakció elősegítheti a hangulat javítását. A macskák feltétel nélküli, valamint társaságot kínálnak, valamint egy meleg, puráló macskát az ölében gyakorlatilag specifikus, hogy mosolyogjon.

A macskákat egyszerűen gondozhatják. Nincs szükség arra, hogy sötétben menjen ki, hogy sétáljon; Csak kínáljon egy tiszta alomdobozt, és gondoskodunk az üzletről. Rendkívül tisztaak vagyunk, és nagyrészt a saját ápolásunkkal tudunk foglalkozni. Miközben szeretjük a költségeket veled, önellátóak vagyunk, és gyorsan szórakoztatjuk az egyszerű játékokat, például egy üres dobozt vagy a tejhangot (bár szeretnénk egy szórakoztató interaktív játékot is!)

A macskák gyönyörűek, tele vannak karakterrel, valamint amint a kijelentés megy, a macska otthont hoz.

Felkészült -e arra, hogy macskás barátot adjon otthonához? Nincs szükség arra, hogy olyan messze nézzen meg – az Egyesült Államok egész területén tele van gyönyörű, szerető macskákkal, csak egy saját házukon várnak. Függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövidszőrű macskát, cicát vagy felnőtt macskát, egy nyugtatott laps macskát vagy egy szőrös sportolót választ, valóban felfedezheti álmainak macskáját a regionális menedékhelyen. Még ennél is jobb, gondoljon két macska örökbefogadására! Sok macskának jól működik egy újabb macska, hogy kapcsolatba léphessen, és örömmel látja az őrült antikumokat, amikor együtt játszanak.

Ez egy fotó a testvéremről, Harley -ról, amikor a menedékhelyen élt. Nem értem, miért nem akarta őt, ám Harley -nak meg kellett várnia a menedékhelyen, hogy 6 hosszú hónapig átöleljék. Annak ellenére, hogy Harley bizonyos esetekben kártevő lehet, sok alkalommal örülök a társaságának, és hálás vagyok, hogy átfogták, és végül a háztartásom részévé vált (de ne mondd neki kijelentette, hogy!).

Tehát ünnepelje a nemzeti macskanapot azáltal, hogy elmegy a regionális menedékbe, vagy menjen az internetre a Petfinderbe, hogy felfedezze a fantasztikus macskát. Végül is, ki nem akarna macskát?!

Kisállat -elfogadás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post