Minden házhoz

macskája. Add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreAddthismore1 -hez

A helyzetben, amelyet még nem tudtál, a június hónapja egy mahavi hónapot ölel fel! Annak ellenére, hogy úgy gondolom, hogy minden hónapban remek alkalom, hogy üdvözöljék a macskát a házába és a szívébe, ez egy remek alkalom arra, hogy emlékeztessük mindenki buddy -jét, hogy az ország egész területén lévő menedékhelyeken nagyszerű lehetőségek vannak, valamint a menedékhelyek, amelyek csak várnak. saját házuk.

És mivel az anyám évek óta önkéntes volt a macska mentő menhelyen, megértem egy igazságért, hogy mindenféle macskát felfedezhet. Csak a helyzetben, hogy nem hiszel nekem, megmutatom neked néhány fantasztikus macskát, amelyeket Mommeh -m kizárólag a macskáknál töltött ideje alatt elégedett.

Keressen egy ennivaló cicát extra puha szőrrel? megvannak!

Lehet, hogy egy cica vár, aki szereti a játékokkal játszani, és szórakozni. Hidd el, minden menedékhelyen nagy ajánlatok vannak róluk.

Megpróbál felfedezni egy feltűnő, egzotikus kék szemű szépséget? Szerencséd van.

Ha megpróbáltál találni egy laza, idősebb macskát, hogy élvezze a TV-t, és belemerüljön, akkor megvan a macskád.

Hidett már egy pár macskának a ház elvételében? Ez még jobb.

Mit szólnál egy vonzó, hosszú hajú szmoking macskához, amelyet már felöltöztek, hogy lenyűgözze? Nincs mit!

És csak annak ellenőrzésére, hogy valóban felfedezheti -e mindenféle macskát a regionális menedékhelyén, a rendkívül saját testvérem, Harley, amelyet online használtam!

Az itt bemutatott macskák már felfedezték a szerető otthonokat. Biztosítom azonban, hogy sok, sokkal több macska van, még mindig vár, és reméli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Rák a macskákbanRák a macskákban

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookFaceBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore3 -hoz Ahogy a macskák továbbra is öregednek, mivel sokkal jobb táplálkozás és állatorvosi ellátás van, a