7 dolog, amit meg kell tennie az új és visszatérő ügyfelek bevitele során

Melissa Viera
2017. június 30 -án
Soha nem van elegendő idő egy nap alatt a hektikus ápolók számára. Az idő kezelése, valamint annak megértése, hogy pontosan meg kell értenie, hogy az ápolási folyamat egyes lépéseinek mennyi ideig kell tartania, a beviteltől az ellenőrzésig – lehetővé teszi, hogy teljesen jelen legyen, és a legfinomabb munkáját anélkül, hogy az ügyfelek úgy érezték volna, hogy lennének Kihúzódott az ajtón, amikor csökkennek, vagy felveszik háziállataikat.

Ha egy kicsit időt szentelnek mind az új, mind a visszatérő ügyfelek beviteli folyamatához, annyit jelent, mint az ügyfelek teljes elégedettségének elérése, valamint az elvárásaik túllépése. A bevitel nemcsak magában foglalja az alapvető információk gyűjtését és értékelését, valamint az új ügyfelek megértésének megismerését, ugyanakkor magában foglalja az értékesítést, a háziállathoz való kötést, valamint annak biztosítása, hogy a kommunikációban ne legyen hibás.

Függetlenül attól, hogy a beviteli díjat és az ápolást is fizeti, vagy van más személyzet tagja, akik a recepcióval díjat fizetnek, elengedhetetlen a helyszínen, hogy garantálja, hogy a bevitelt szakértőben és következetes módon is kezelik. A betartások hét lépés, amelyeket a beviteli folyamat során elérhetnek, hogy segítsék az elégedett ügyfelek, az elégedett állatok és a sikeres üzlet hatalmas céljait.

1) Fedezze fel, hogy felajánlja, még akkor is, ha nem gondol a saját eladóra
Hirdetések

A Groomers általában olyan emberek, akik igazán szeretik azt, amit csinálnak – növelik és állatokkal dolgoznak, ezért nem minden groomer úgy érzi, mintha természetes eladó is. Nem számít, hogy milyen típusú vállalatban van, az értékesítés az, amit csinál. Ha nem ad el eladást, akkor nem vásárolnak, hanem hol hagyja el a vállalatát egy év múlva? A Groomer vásárlásakor folytatni azt, amit csinálnak, ha vagy saját vállalkozásukat működtetik, független vállalkozóként dolgoznak, vagy díjat fizetnek, ha az ügyfeleket bármilyen módon újbóli könyvbe foglalják, akkor rendelkezniük kell bizonyos értékesítési készségekkel –

Valószínű, hogy már eladod, anélkül, hogy észrevenné. Ha az ügyfelekkel beszél a következő látogatásuk idő előtti fenntartásának jelentőségéről, akkor elmondja nekik a kiegészítő szolgáltatásait, vagy megmutatja nekik az új, eladó, preferált terméket, amely éppen beérkezett, valamint a Polc, akkor arra törekszik, hogy felajánljon valamit, amire az előtte lévő személy másképp nem gondolt. Még akkor is, ha az eladás eleinte kényelmetlenül érzi magát, vagy nem gondolja magáról, hogy kimenő kimenő, hogy felkérje az embereket, hogy vásároljanak valami kiegészítőt vagy újratelepítsenek, akkor képesek javítani, és végül képzettséggel bírnak az értékesítésben. Nincs semmi baj azzal, ha megkérdezi valakit, hogy akar -e szolgáltatást hozzáadni, vagy megnézni egy terméket. Valójában az ügyfél örülhet, hogy megkérdezte.

A bevitel során gondoskodik arról, hogy az ügyfél elégedett legyen az Ön által nyújtott szolgáltatásokkal. Ahogyan a velük folytatja a szolgáltatásokat, és a stílusokról is beszél, ne félj, hogy megértsék, hogy megértsék az általa kínált menütermékeket, amelyeket esetleg nem értettek meg, ha velük társul. Még akkor is, ha van olyan jelzése, amely megmutatja bármit, amit kínál, sok ember valószínűleg megnézi azt, és nem emlékszik arra, hogy megkérdezi. Emlékeztethet arra, hogy pontosan milyen sokszor tartózkodott egy étteremben vagy egy szépségszalonban, és felfedezett valami lenyűgöző dolgot a menüben, bár nem emlékezett rá, hogy felhozza, amikor ideje volt megvásárolni vagy áttekinteni a szolgáltatásait? Még akkor is, ha tíz olyan ügyfélből kilenc olyan, amely elutasítja a kiegészítő szolgáltatásokat, vagy akár akkor is, ha mindegyik eleinte fellép, megmutatta nekik, hogy törődik azzal, hogy a szolgáltatásoknak megfelelő szolgáltatásokat kínálnak, ha a kiegészítőket, mint például az arckezeléseket vagy a különlegeset, felhozzák. Kondicionáló kezelések, például, hogy esetleg nem értették meg.

Ahhoz, hogy sokkal jobb eladó volt, három dolgot kell azonnal tennie. A legelső az, hogy erőfeszítéseket tegyünk a tanulásra. A felfedezés magában foglalhatja a kurzus készítését, a cikkek olvasását, a könyveket, valamint a videók megtekintését, vagy csak megfigyelést, amikor a másik végén van, és valaki megpróbál valamit felajánlani neked. A második az, hogy kreatív legyen. Fedezze fel a szórakozást és az új módszereket, amelyeket az ügyfelek szeretni fognak. Harmadszor, az az, hogy felfedezzük azt a döntést, hogy nem szabad elriasztani. Ha tetszik az, amit csinál, valamint az a személy, aki felelős az ügyfelek visszatéréséért, valamint hogy megbizonyosodjon arról, hogy eléri a mindennapi jövedelemcélokat, akkor feltétlenül fel kell fedeznie, hogy a vásárlás során felajánlja, hogy továbbra is azt tegye, amit szeret. ne maradj hátra.

2) Kérje meg őket, hogy jelezzék a szolgáltatási megrendeléseket

Ha az ügyfelekkel ápolási szolgáltatásokat végez, mielőtt a háziállatát ápolja, tipikus része annak, amit csinál, de mi történik, ha visszatérnek, hogy felvegyék a kedvtelésből tartott állataikat isnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Van göndör szőrme!Van göndör szőrme!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez Néha az emberek azt kérdezik tőlem: „Daisy, miért hívnak göndör macskának? A válasz az, hogy