Új az Assisi Animal Health -től: Teljesen ingyenes webináriumok macskák szülei számára, menedékhelyek és állatorvosi szakértők

Ezt a közzétételt az Assisi Animal Health szponzorálja*

A mai Assisi állati egészségről és wellnessről szóló közzététel kissé eltér az általam tipikusan lefedi: A macskák számtalan előnye, amelyet az Assisi hurok vagy a hurok társalgójának felhasználása kap. Az ízületi gyulladásban szenvedő macskák, vesebetegség, a sérülések gyógyulása, valamint számos gyulladásos állapot, például cystitis, sztomatitis, valamint egyáltalán, az általunk bemutatott sikertörténetek elképesztőek voltak, és bizonyos esetekben semmi sem csodálatos.

Az Assisi Animal Health és Wellness emberei szenvedélyesen tartják a macskáit, valamint a fájdalommentesek, valamint a macskaelők és az állatorvosok oktatása iránti oktatása iránt. Ebből a célból bevezettek egy sor webináriumot. Az összes webinárium ingyenes, de regisztrálnia kell.

Webbies a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és menedékei számára

A neves állatorvosok, valamint az állat -egészségügyi és wellness szakértőkkel a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára a webináriumok, valamint a menedékhelyek olyan témákat fednek fel, mint például a macskák egészséges állapotának segítése, pontosan hogyan lehet elkerülni a macskák elhízását, valamint a környezeti gazdagítással, valamint Pontosan hogyan lehet elismerni a menedékállatok fájdalmát. Egy konkrét időszerű téma az Ernie Ward, a DVM új online állatorvosi látogatása: Mire számíthat, mit kell tennie, valamint pontosan hogyan lehet ezt kevésbé stresszessé tenni.

Látogasson el a regisztrációba.

Webináriumok állatorvosok, technikusok és ápolók számára

Az állatorvosi szakértők témái között szerepel a vezető macskás betegek kezelése, a fájdalomkezelés, valamint az operatív helyreállítás közzététele. Néhány webinárium engedélyezett a Race CE jóváírására.

Látogasson el a regisztrációba.

Hogyan működik az Assisi hurok?

Az Assisi hurok célzott pulzáló elektromágneses mező terápiája (TPEMF ™) található. Ezt a modalitást az 1970-es években nagyon megvizsgálták, valamint az FDA-t az emberekben való felhasználásra. Alacsony szintű elektromágneses energiát használ fel, hogy stimulálja a test saját gyógyító mechanizmusait, hogy enyhítse a fájdalmat és a duzzanatot. A technológia átfogó magyarázatáért kérjük, látogasson el az Assisi Animal Health and Wellness webhelyre.

Az Assisi Állatok egészsége és wellness felfedezte, hogy ez az innováció különösen jól működik a macska ízületi gyulladáson. Ez egy nem gyógyszerészeti, nem invazív kezelés. A macskák sokkal jobban tolerálják, mint számos gyógyszer. Nem csak, hogy a macskák nagyon örülnek a hurokkezeléseknek. Mivel a hurok serkenti a test saját gyógyulási folyamatát, ahelyett, hogy új vegyületet (például gyógyszert) vezetne be, még egy érzékeny macskatest is képes kezelni vele.

Bizonyított tudomány pozitív eredményekkel

Kétéves kettős vak orvosi vizsgálat a gerinc műtéti kezelésből az NC-ben a Semotice Állatgyógyászati Főiskola által a gerinc műtéti kezelésből kiderülő kutyákkal kapcsolatban azt mutatta, hogy a hurok nemcsak csökkenti a fájdalmat, ugyanakkor szintén segíti a sérült idegszövet gyorsabban. Ez lehetővé teszi a PET számára, hogy sokkal gyorsabban térjen vissza a tipikus funkcióhoz. ”

Sokkal több információt szeretne kapni arról, hogy a hurok pontosan hogyan segítheti a macskát, látogasson el vagy vegye fel a kapcsolatot az Assisi Animal Health and Wellness-rel az info@assisianiMalhealth.com, 866-830-7342.

*FTC nyilvánosságra hozatal: Ezt a közzétételt az Assisi Animal Health szponzorálja, ami azt jelenti, hogy fizettek nekem a tartalom működéséért. A kapott visszafizetéstől függetlenül soha nem fog látni az ezen a webhelyen szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyekre nem engedélyezem.

Ingrid király

Tartalomjegyzék
Webbies a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és menedékei számára
Webináriumok állatorvosok, technikusok és ápolók számára
Hogyan működik az Assisi hurok?
Bizonyított tudomány pozitív eredményekkel

Hasonlóképpen is tetszik:
Az Assisi Animal Health and Wellness bejelenti az Assisi hurok társalgóját, valamint az atomterápiás párnákat

Ünnepi ajándék: Nyerje meg a fájdalomcsillapítás ajándékát az Assisi állati egészség és wellness miatt

A macskabarát módszerprogram javítja a macskák, a macskaelők és az állatorvosok állatorvosi ellátását

«Mews és Nips: egy macska, aki kerti kesztyűt gyűjt
A macska paplan fedele a hálószobájának ragyogásához »

1 MEGJEGYZÉS az Assisi Animal Health újjá: Teljesen ingyenes webináriumok macskák, menhelyek és állatorvosok számára

Janine azt mondja:

2020. június 8., 8:13

Köszi az infót.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a webhelyen, a mi szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem az e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post