[Új termék] A háziállatok nyugodt tartása egyszerűbbé vált!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Még a leginkább jól módosított háziállatok is szenvedhetnek szorongással és stresszt, ami némi kellemetlen viselkedést eredményez. Amikor átmegyünk a változás, az izgalom vagy a felfordulás idején, akkor is! Természetesen az a luxus, hogy jobban megértsük a körülményeinket (és az okok mögöttük). Pet szülőkként segítenünk kell háziállatunkat zavaró időkben.

Ön és háziállata másképp láthatja a dolgokat

A konyhai felújítás összehúzódása a fülének zene lehet, ha a gyönyörű eredményekre gondol. Kutyád vagy macskád csak tudja, hogy vannak ijesztő zajok és furcsa férfiak, akik kalapácsokkal vannak a házban!

Egy új csecsemő vagy háziállat hozzáadása a családhoz sokkal több szeretetet és örömöt jelent számodra. Egy kedvtelésből tartott állatok számára, akik hozzászoktak az összes figyelem felhívásához, zavart és elmozdulás érzései lesznek.

A tűzijáték egy szórakoztató, gyönyörű, izgalmas szimbóluma számunkra. Háziállataink számára úgy tűnik, hogy a világ véget ér!

Hogyan segíthetünk háziállatainknak a stressz kezelésében?

Ha extra szeretetet, türelmet és megértést kínál az ön részéről, segíthet megnyugtatni háziállatát ilyen időkben. Egy kis extra megnyugtató érdekében enyhítheti háziállatának szorongását, és lerövidítheti a beállítási időszakot szintetikus kutya vagy macskaferomonok segítségével.

Az olyan termékek, mint az Adaptil for Dogs és a macskák Feliway, tökéletesek a kedvtelésből tartott félelmeinek és bizonytalanságainak megnyugtatásához a természetes feromonok szintetikus replikáinak felhasználásával, amelyekkel a nyugodt elégedettség idején találkozhatnak.

A kutyák adaptil csökkenti a stressz jeleit

Sok kutya úgy érzi, hogy kötelességük az otthon és a család védelme. Ez még nehezebbé teszi számukra, ha szokatlan vagy félelmetes helyzetekkel szembesülnek.

A kutya, amelyben megnyugtató feromon használata segíthet nekik a kihívásokkal teli időkben. Az Adaptil for Dogs Diffuser plug-inként, kényelmes permetezésként és hordható nyugtató gallérként kapható a 24 órás kényelem érdekében, akár a szabadban is.

Az adaptil nemcsak a kutyák megnyugtatásában, hanem a nem megfelelő viselkedés megfékezését is segítheti, hogy a feromon anya kutyák természetesen bocsátják ki a kölyökkutyáikat. Még az edzés során is javíthatja a fókuszt. A stressz olyan időpontjai, mint a tűzijáték, az elválasztási szorongás, amikor a kutyáknak hosszabb ideig kell tölteniük, vagy amikor a látogatók jelen vannak, kevésbé fenyegetőnek vagy félelmetesnek érezhetik az adaptil használatát.

Feliway megnyugtatja a cicádat

Kicsit stresszes a macskád? A Feliway Diffuser plug-in tökéletes módja annak, hogy segítse a macskát vagy a cicát, hogy jobban érezze magát a kihívásokkal teli helyzetekben.

A szintetikus feromon a Feliway -ben utánozza azt a természetes arc -feromont, amelyet a macskák felszabadítanak, amikor kényelmesek és tartalmak a környezetükben.

Ez a „boldog jel” az, amit bocsátanak ki, amikor a macskák a falak, a bútorok vagy az emberek ellen dörzsölik az arcukat, amikor tisztán elégedettek a helyzettel.

A Feliway elősegíti a nem kívánt stresszhez kapcsolódó viselkedés, például a permetezés és a függőleges karcolás megfékezését.

Azokban az otthonokban, ahol két vagy több macska közötti kapcsolatok feszültek lehetnek, ott van a Feliway Multicat képlet. Ez a képlet utánozza a feromonokat, amelyek természetesen felszabadulnak az anyatákok emlőterületén, hogy segítsenek kötést létrehozni a cicukkal. Ez a „harmónia jelölő” segít megőrizni a békét és csökkenti a konfliktusokat.

Amikor a nyugtató szavak és a fülek mögötti karcolás nem elég, készítse el kutyáját vagy macskáját az élet kis zavaraira az adaptil vagy a Feliway segítségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post